Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kevin Jonas

2009.01.17

84
Kevin Jonas

Teljes név: Paul Kevin Jonas II
Becenév: Kev
Névnap: július 4.
Születési idő: 1987. november 5.
Születési hely: Teaneck, New Jersey
Csillagjegy: Skorpió
Szülei: Kevin és Denise Jonas
Magasság: 175 cm
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Kedvenc sport: Tollaslabda
Kedvenc sorozat: Hősök, Lost
Kedvenc könyv: Nick Hornby: Egy fiúról
Kedvenc étel: Sushi
Kedvenc szín: Zöld

Barátnője: Nincs

Nevét az édesapja után kapta. Ő a legidősebb a 4 Jonas közül (Joe 18, Nick 15, Frankie 7).Gitározik a The Jonas Brothersben. Ereiben ír, német és indián vér is csörgedezik. Mindegyik testvére felnéz rá. Kevin hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Nagyon ódivatú srácnak tartja magát, aki ha arra kerül a sor, hogy egy lánynak udvaroljon, betartja a 3 napos szabályt, amit anyukája tanított neki: mindig 3 nappal előre hívja meg a lányt, hogy annak legyen ideje elkészülni és egyeztetni az időbeosztásával.

Kevin csajozási tippjei:
1. ,, Imádom éreztetni egy lánnyal, hogy mennyire különleges számomra! A legtöbb srác ma műr úgy gondolja, hogy nem éri meg a fáradtságot az ilyesmi, inkább lerohanják őket, ,,lesz, ami lesz" alapon. Na, ez egy óriási tévedés.
2. ,, A tökéletes külsővel sem ér túl sokat az ember, ha azt asztalnál teli szájjal csámcsog. Pláne, ha puszta kézzel fogja meg az ételt! Megadjuk a kellő tiszteletet a vacsi közben, mert a lányok is megadják nekünk!"


Tudtad?
-
A szerencseszáma a 15
-Gyerekkorában volt egy kutyája, akit Cocconak hívtak
- Csakúgy mint Nick, Kevin is tud zsonglőrködni
-Tud pingpongozni
- Utálja a banánt és már a szagától is rosszul van.CIKK KEVINRŐL:

Jonas Brothers sorozat 1. rész
Kevin a bandavezér

Göndör haj, király ruhák és ( a csajok szerint ) imádnivaló szemek. Kérdés ezek után, miért imádják a csajok Kevint? Igaz, első látásra mindenki azt gondolja, hogy a srác egy igazi kanapétöltelék, aki ki sem mozdul a házból. A látszat azonban csal: Kevin egy igazi energiabomba! ,, Sokan azt hiszik, unalmas srác vagyok! Ez nem igaz. Azonnal beindulok, ha buli van! ''-árulta el a legidősebb Jonas tesó. Ha koncerten látjuk őket, egyből kitűnik az állandóan pörgő
, 20 éves pasi. Igazi show-man, aki egyszerűen nem tud leállni! Igaz, ez nem volt mindig így. ,, A suliban egy igazi stréber voltam: mindig jelentkeztem, és csakis jó jegyeket kaptam. Persze nem is szerettek a többiek..."-emlékszik vissza a régi időkre. Imádta a törit, de a sportok terén is jeleskedett. Amikor elkezdtek zenélni kiderült, hogy Kevin igazi rocker arc, amin még a tesói is meglepődtek. Vajon milyen a hangulat a bandán belül? ,,Sosem vitatkozunk. Bár azt utálom, amikor Joe az én zoknimat csórja el. Állandóan ezt csinálja! Ráadásul nagyobb lába van, és tönkre teszi őket! "-mesélte. Ennél nagyobb gondjuk ne legyen! Ahogy elárulta, nincs is semmi probléma velük, ső;t túlságosan is jó testvérek, akik mindig meg tudnak egyezni, ha valami nézeteltérés adódna közöttük! ,, Felelős vagyok a tesóimért. Mondhatni, én vagyok az apuka a csapatban. Nélkülem nem is működne a zenekar! "-nyilatkozta Kevin. De nem csak a srácok nyugalmáért felelős-ő a stylist is egyben!  Folyamatosan ügyel arra,  hogy, és hogy mind ugyanolyan stílusban öltözködjenek, mert az jól mutat a színpadon! A csajoknak tetszik is a srác stílusa. ,,Imádnak a lányok, és ez így van jól! Állítólag bejön nekik a stílusom. Régen is figyeltem erre, az első randira például mindig sokáig válogatok a ruháim  közül."-mondta mosolyogva. A srác egyébként igazi romantikus típus, aki bármit megtenne azért, akit szeret. És figyelem, csajok: Kevin facér, és már szeretné megtalálni álmai nőjét! Ráadásul az ügy érdekében hamarosan Európába jön! Harcra fel!

Forrás: BRAVO

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.